Adrià Bartumeu i Oriol Olm tanquen una bona participació dins la Comapedrosa World Cup

Adrià Bartumeu i Oriol Olm tanquen una bona participació dins la Comapedrosa World Cup

Clàudia Tremps i Gabin Ageron repeteixen victòria i s’imposen en la categoria OPEN, prova puntuable per a la Morabanc Copa d’Andorra

 

Principat d’Andorra, 22 de gener de 2023. Aquest matí, s’ha celebrat, en condicions meteorològiques molt complicades, la segona i darrera prova dins la Comapedrosa World Cup. A causa del fort vent, l’estació d’Arinsal no ha obert i per tant, el recorregut de la Vertical Race s’ha modificat.

Tant els atletes de Copa del Món com totes les categories de Open han completat un traçat molt més curt, fent una ascensió vertical per la pista Les Marrades, amb prop de 360 metres de desnivell positiu. La sortida s’ha situat uns metres més a dalt del telecabina Josep Serra i l’arribada s’ha instal·lat a peu de l’edifici Comallemple. Cal destacar que les ràfagues de vent eren molt importants i per tant, l’esforç que tots els atletes i participants ha estat molt físic i exigent.

EQUIP NACIONAL – COPA DEL MÓN

Els dos atletes de l’Equip Nacional que han pres part de la sortida sènior masculina en categoria Copa del Món han donat el seu màxim en unes condicions desfavorables. Adrià Bartumeu ha estat el primer andorrà en travessar la línia de meta en un temps final de 13’40”, a 2 minuts i 5 segons del primer classificat, el suis Rémi Bonnet, aconseguint la 47a posició final.

Oriol Olm, en la seva primera experiència en categoria sènior, en modalitat Vertical, ha arribat tres segons més tard que Bartumeu, completant el curt i explosiu traçat en un crono de 13’43”, travessant la línia de meta en 48a posició.

MORABANC COPA D’ANDORRA D’ESQUÍ DE MUNTANYA

En la categoria sènior femenina, Claudia Tremps ha repetit victòria en un mateix cap de setmana, arribant en primera posició en aquesta Vertical Race en un temps final de 15’41”. L’ex corredora de la FEDME, Laura Orgué i l’andorrana Laia Sebastià han completat el podi femení en uns cronos de 16’47” i 17’26” respectivament.

En la mateixa categoria masculina, Gabin Ageron també ha fet doblet en aquesta categoria Open dins la Comapedrosa Andorra, completant la Vertical Race en un temps final de 13’39”. Lucas Mouret ha estat el segon atleta sènior en travessar la línia de meta en un temps de 13’49”. L’andorrà i corredor de muntanya de l’Equip Nacional de la FAM Arnau Soldevila ha completat el podi en tercera posició i un temps de 13’57”.

En la categoria U20 femenina, l’espanyola Maria Ordoñez ha estat la guanyadora, completant la Vertical Race en un temps final de 17’03”. La corredora de la FAM, Lea Ancion ha arribat a meta en segona posició i un crono de 17’14”. Louise Rigaud ha tancat el podi U20 femení en un temps de 19’17”.

En mateixa categoria masculina, el també corredeor de la FAM, Marc Casanovas ha pujat al primer calaix del podi en aquesta Vertical Race en un temps final de 14’33”. L’han acompanyat al podi Carlos Torres i Theo Soulat en uns temps de 15’31” i 16’06” respectivament.

En la categoria U18 masculina, el jove corredor de l’Equip Nacional, Miquel Naudi ha repetit victòria respecte ahir, completant la pista Les Marrades en un temps final de 15’52”. L’andorrà Isal Garcia i Baptiste Carricart han completat el podi en uns temps de 15’57” i 16’26”.

En la categoria U16 femenina, Júlia Bringueret ha arribat en primera posició en un temps final de 22’29”. Clara Riba ha estat la segona classificada en un crono final de 23’42”. En la mateixa categoria masculina, Kérian Grimaud ha pujat al primer calaix del podi en un temps de 16’01”. Tom Dubousquet i Ramin Beybutov han completat el podi en uns temps de 18’42” i 19’42” respectivament.

Finalment, en la categoria U14 masculina, Joan Lluch ha estat el primer classificat en un temps de 18’50”. Jorge Boada ha estat el segon jove corredor en travessar la línia de meta en un temps de 22’24”.


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació