Gabin Ageron i Sissi Hinterreitner primers a la 42a Travessa La Serrera, penúltima prova de la MoraBanc Copa d’Andorra

Gabin Ageron i Sissi Hinterreitner primers a la 42a Travessa La Serrera, penúltima prova de la MoraBanc Copa d’Andorra

Principat d’Andorra, 25 de febrer de 2023. Després d’unes setmanes d’aturada, la Morabanc Copa d’Andorra d’esquí de muntanya segueix amb el seu programa de curses previst. Avui, s’ha disputat la 42a edició de La Serrera, organitzada pel Soldeu Esquí Club. Amb una trentena de participants, s’han establert i marcat tres recorreguts diferents en funció de la categoria.

Els sèniors i la categoria U20 han donat el tret de sortida a la seva cursa a les nou i mitja del matí. Els participants han hagut de completar un circuit amb 1.460 metres de desnivell positiu assolint el Pic de La Serrera a 2.912 metres així com el Pic de la Coma, situat a 2.720 metres. En total, han hagut de completar dues pujades, dues baixades així com dos trams a peu.

Les categories U20 femení, U18 i U16 han completat un traçat similar però amb un desnivell positiu de 1.050m, ascendint fins el Pic de la Pala Alta. Finalment, la categoria U14 ha hagut de pujar fins al Clot d’Embolcar, amb una pujada, una baixada i un desnivell positiu de 600 metres.

En categoria sènior femenina, l’andorrana Sissi Hinterreitner ha estat la primera classificada amb un crono final de 1h58’39”. Sabrina Solana i Sandra Almeida han completat el podi en uns temps 2h17’27” i 2h28’47” respectivament.

En la mateixa categoria masculina, Gabin Ageron ha estat el guanyador absolut amb un temps final de 1h30’15”. Martí Lázaro i Louis Dumas han estat el segon i tercer classificats en un temps de 1h30’54” i 1h32’27”.


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació