Oriol Olm es proclama Campió del Món U20 en la modalitat Vertical

Oriol Olm es proclama Campió del Món U20 en la modalitat Vertical

Principat d’Andorra, 1 de març 2023. Primeres proves disputades per als nostres vuit atletes seleccionats dins dels Campionats del Món d’esquí de muntanya.

Dimarts, tots ells van completar la prova Sprint en les seves respectives categories. Oriol Olm va ser el millor andorrà, arribant a la final i completant-la en la quarta posició en la categoria U20. Max Palmitjavila també va aconseguir entrar en la seva final U18, finalitzant-la en 5a posició.

Dimecres va ser el torn de la Vertical Race on, Oriol Olm va aconseguit la medalla d’or en la seva categoria U20. Una fita històrica per al nostre esport. Olm va completar el traçat en un temps de 24’45”, deixant el segon classificat, el suïs Loïc Dubois, a quasi 12 segons.

En la categoria U18 el millor va ser Max Palmitjavila aconseguint una 7a plaça. Miquel Naudi va travessar la línia d’arribada a en 16a posició. Adrià Isal i Xavi Celades van arribar en 23a i 30a posició respectivament.
Lea Ancion, en U20 femení va completar la prova en 15a plaça i Adrià Bartumeu, en sènior, va completar la Vertical Race en 31a posició.

Dissabte que ve, serà el torn de la individual race i diumenge, dels relleus amb Oriol Olm i Lea Ancion formant equip mixte.