Oriol Olm assoleix la 3a posició en la Individual Race de la segona Copa del Món Juvenil

Oriol Olm assoleix la 3a posició en la Individual Race de la segona Copa del Món Juvenil

Principat d’Andorra, 20 de març de 2023. Aquest passat cap de setmana, tres atlates de l’Equip Nacional d’esquí de muntanya s’han desplaçat a Villon-sur-Ollon per a disputar la prova Sprint i la Individual Race dins la segona Copa del Món Juvenil, organitzada per la ISMF. Els atletes seleccionats van ser Oriol Olm i Marc Casanovas en la categoria U20 i Miquel Naudi en la categoria U18.

Divendres, va ser el torn de la Sprint Race, on Oriol Olm (categoria U20) va quedar-se, per 3 segons, a les portes del podi. El jove atleta va finalitzar la prova en quarta posició. Per la seva part, Marc Casanovas no va tenir sort doncs va patir diferents problemes de canvis i material i va finalitzar la primera prova a Villon-sur-Ollon en 33a posició. En la categoria U18, Miquel Naudi va completar les diferents rondes de la Sprint Race en 6a posició, però una penalització el va deixar fora de la final.

Diumenge, va ser el torn de la Individual Race on Oriol Olm, va realitzar una molt bona cursa, assolint la 3a posició en la seva categoria U20, amb un crono de 1h08’08”, a només 37 segons del primer classificat, el suïs Jon Kistler.
Marc Casanovas va finalitzar aquesta segona de les tres proves de Copa del Món Youth en 21a plaça i Miquel Naudi, en U18, en la 15a posició.


Enllaç classificació

Enllaç imatges d’interès