Oriol Olm aconsegueix la tercera posició overall U20 en Sprint i a la Individual Race en la Youth World Cup a Val Louron

Oriol Olm aconsegueix la tercera posició overall U20 en Sprint i a la Individual Race en la Youth World Cup a Val Louron

Principat d’Andorra, 26 de març de 2023. Des de dijous i fins avui, cinc dels nostres atletes de l’Equip Nacional de curses de muntanya han estat competint en la tercera i darrera prova de les Youth World Cup. La darrera cita internacional de la temporada s’ha dut a terme a Val Louron, França i els atletes participants han estat Lea Ancion, Oriol Olm i Marc Casanovas en U20 i Miquel Naudi amb Max Palmitjavila en U18.

Dijous, la competició va arrencar amb la Vertical Race. La falta de neu a l’estació francesa ha obligat a l’organització i a la ISMF a modificar els recorreguts de les tres curses previstes, per tal que poguessin dur-se a terme. En U20, la millor atleta va ser Lea Ancion, aconseguint la 7a posició. Marc Casanovas va acabar en 20a posició en la mateixa categoria i Oriol Olm, va haver d’abandonar perquè va trencar la seva bota. En U18, Max Palmitjavila va aconseguir un TOP10 en U18 i Miquel Naudi va finalitzar en 22a plaça.

Dissabte, va ser el torn de la Individual Race. Amb un circuit 100% per pista i unes condicions de neu adverses, el millor resultat de la jornada el va lluitar Oriol Olm que segueix fent una temporada excepcional. Ahir, Olm va aconseguir una 4a posició amb un temps final de 28’45”, a només tres segons del podi. Amb aquest resultat, l’Oriol va adjudicar-se la tercera plaça overall en la Individual Race. Marc Casanovas va completar la cursa en 28a plaça i un crono de 32’38”.

En la mateixa categoria femenina, Lea Ancion també segueix acumulant resultats excel•lents, finalitzant la Individual Race en 4a posició amb un temps de 35’36”, a un minut i sis segons del tercer calaix del podi. En U18 masculí, Max Palmitjavila va completar la prova en 9a plaça i un temps de 30’58”. Finalment, Miquel Naudi va acabar aquesta segona prova dins la Youth World Cup en 30a plaça i un temps de 34’10”.

Avui, ha estat el torn de la Sprint Race on el nostre Equip Nacional ha assolit uns excel•lents resultats. En U18, Max Palmitjavila ha aconseguit pujar al tercer calaix del podi després d’uns classificatoris molt exigents. Miquel Naudi, en la mateixa categoria, ha assolit la 4a posició.

En la categoria U20, medalla de bronze també per a Oriol Olm, que finalitza la temporada dins les Youth World Cup en la tercera posició general en la categoria Sprint. Lea Ancion ha completat les diferents voltes al circuit, passant a la final i finalitzant en 5a posició. Marc Casanovas no ha pogut passar dels primers classificatoris.


Imatges d’interès

Classificació ISMF Youth World Cup Val Luron Vertical Race

Classificació ISMF Youth World Cup Val Luron Individal Race