Segon calaix per a Laia Taulats, en la primera prova de la Copa d'Espanya 2023 d'Escalada de Velocitat i Bloc

Segon calaix per a Laia Taulats, en la primera prova de la Copa d'Espanya 2023 d'Escalada de Velocitat i Bloc

Principat d’Andorra, 26 de març de 2023. Aquest cap de setmana s’ha celebrat la primera de les 3 proves de la Copa d’Espanya de Bloc i Velocitat celebrada a Oviedo, escenari escollit per segon any consecutiu per la FEDME.
Els nostres joves tecnificats Nicolau i Laia Taulats acompanyats de Noam Goldin com a representant tècnic d’escalada de la FAM, han estat els que han participat i gaudit de l’escenari d’aquest esdeveniment esportiu de primer nivell.
La jornada pel nostre equip, va començar durant el matí del dissabte amb la categoria Sub 14 masculina amb un total de 30 participants en les classifitactòries. Nicolau Taulats, va fer una representació molt bona passant a la Final en una 2a posició de la classificatòria. Malauradament, els nervis li acaben provocant una mala gestió i acaba assolint una 7a posició en la final. Cal destacar que, aquesta ha estat la primera vegada que Nicolau debutava en una Copa d’Espanya, el blocs de la Final eren més durs que els de la classificatòria, el nivell puja més i els nervis encara ho fan més difícil.

A la tarda, es va iniciar les classificatòries de la categoria femenina del Sub 18 amb un total de 22 participants, va ser el torn per Laia Taulats.
Aconsegueix passar a la final gràcies a la seva fantàstica primera posició, fent els blocs en un temps molt ràpid, amb molta facilitat i confiança. En la final, va aconseguir mantenir-se en una 2a posició tocant el límit de poder superar-se durant el seu últim bloc.
Avui, en categoria Absoluta, la seva participació ha estat per aconseguir familiaritzar-se amb la categoria i amb l’alt nivell de participació. D’aquesta manera aconseguirà mantenir la calma necessària per poder gestionar els seus moviments amb més seguretat, a més de conèixer una mica el funcionament i preveure com podria esdevenir una Copa d’Europa, o una Copa del Món.En conclusió, ha fet també una molt bona representació, essent la prova encara més dura que el dissabte, amb un taulell de noies molt elevat tant de participació que d’alt nivell.  Ha fet dos Tops, tot i que no ha passat a la final, quedant-se en una 12a posició.


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació