Oriol Olma tocar del Top20 Mundial a la Sprint Race dins la Tromso Artick Skimo

Oriol Olma tocar del Top20 Mundial a la Sprint Race dins la Tromso Artick Skimo

Principat d’Andorra, diumenge 16 d’abril de 2023. El nostre atleta de l’Equip Nacional, Oriol Olm, ha estat l’únic representant andorrà que va viatjar dilluns passat a Noruega amb l’objectiu de disputar tres de les quatre proves disponibles dins la darrera Copa del Món d’esquí de muntanya de la temporada. La Tromso Artick Skimo va arrencar dimecres amb la modalitat Vertical. L’Oriol, que competeix habitualment en U20, va completar una molt bona cursa, donant el seu màxim i finalitzant la prova en 26’20”, assolint la 35a posició. La prova la va guanyar Rémi Bonet en un crono de 21’24”. Divendres, va ser el torn de la Individual Race on el nostre jove atleta va patir una baixada de tensió important en la tercera pujada, fet que va provocar la seva retirada.
Malgrat l’ensurt patit, dissabte Oriol Olm va sortir a per totes en la darrera prova, la Sprint Race. Va completar la primera ronda classificatòria en 17a posició, assegurant-se el pas a quarts de final. En aquesta segona ronda, en un punt del circuit va perdre el pal, fet que li va provocar perdre uns segons que el van deixar fora de les semifinals. Finalment, va acabar la Sprint Race en 21a posició, a tocar del TOP20 mundial.


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació