Encetem la temporada amb una 6a posició d’Ariadna Fenés en la Calamorro Skyrace, primera prova de les Skyrunner® World Sèries 2023

Encetem la temporada amb una 6a posició d’Ariadna Fenés en la Calamorro Skyrace, primera prova de les Skyrunner® World Sèries 2023

Principat d’Andorra, 29 d’abril de 2023. Avui a les 15 hores es donava el tret de sortida de la Calamorro Skyrace amb la categoría femenina absoluta, una cursa 100% femenina per primer cop dins del circuit de skyrunning.

Entre les 63 participants hi teniem a la nostra atleta de l’equip nacional Ariadna Fenés, on ha pres part en la prova de 27 kilòmetres amb més de 2.000 metres de desnivell positiu. L’inici del recorregut s’ha fet des de la ciutat de Benalmàdena, i el recorregut presentava tres pujades llargues i tres descensos llargs i arribava al cim de dos pics muntanyencs, el cim Calamorro i el turó Castillejo, amb vista a la costa espanyola i la part més occidental de la mar Mediterrània.

Fenés, ha fet una cursa molt potent, i ha travessat la línia de meta en una flamant 6a posició completant la prova en un temps de 3h47’08’’. La guanyadora ha estat la francesa Iris PESSEY, en un temps de 3h21’17’’.

Aquesta prova, s’atorguen punts als 20 primers homes i dones de la cursa i premis en metàl·lic als 10 primers. Els 10 primers també classificaran per al SkyMasters 2023, la carrera final de la temporada. Això és només mentre completin altres 2 carreres de la temporada i els SkyMasters i per tant Ariadna Fenés ja té la primera a la butxaca.


Imatges d’interès