Ariadna Fenés assoleix la 5a posició mundial a la Skyrace de Hochköing d'Àustria

Ariadna Fenés assoleix la 5a posició mundial a la Skyrace de Hochköing d'Àustria

Marc Gasa completa la seva segona cursa internacional

en una excel·lent 13a posició general

 

Principat d’Andorra, 3 de juny de 2023. Aquest matí, s’ha disputat, a la població de Maria Alm, Àustria, la tercera prova internacional marcada dins el calendari de l’Equip Nacional de curses de muntanya d’enguany. Marc Gasa i Ariadna Fenés han estat els dos representants andorrans que han pres part de la línia de sortida amb corredors de més de trenta països diferents.

El recorregut inicial de 31 kilòmetres i 2.700 metres de desnivell positiu ha sofert diferents modificacions a causa de la neu que encara s’acumula a les parts altes del traçat. Finalment, el recorregut ha estat de 31,6 kilòmetres i 2.658m, evitant, però, alguns trams mítics de la cursa.

Ariadna Fenés segueix completant un inici de temporada de somni assolint la 5a posició mundial. Fenés ha travessat la línia de meta en un crono de 4h34’47”, quedant-se a poc més de quatre minuts de la medalla de bronze.

Marc Gasa, per la seva part, ha completat una excel·lent cursa, corrent els més de trenta kilòmetres en un temps de 3h59’08”, assolint una molt bona 13a posició mundial. Gasa s’ha queda a poc més de 3 minuts del TOP10.


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació