La Scarpa XVIIè Circuit d’Andorra d’escalada esportiva 2023 culmina amb molt bon gust de boca

La Scarpa XVIIè Circuit d’Andorra d’escalada esportiva 2023 culmina amb molt bon gust de boca

Principat d’Andorra, 17 de maig de 2023.  El rocòdrom de Fiter i Rossell, d’Escaldes-Engordany,  ha acollit avui el 17è open d’escalada esportiva, prova puntuable per a la segona i darrera prova que completa la XVIIa edició de la Scarpa-Circuit d’Andorra d’escalada esportiva, organitzada pel Comú d’Escaldes-Engordany. Una trentena d’escaladors i escaladores, provinents d’arreu del Principat d’Andorra i de Catalunya, han protagonitzat la jornada posant a prova la seva fortalesa física en el sostre la instal·lació esportiva. 

Durant el matí s’han desenvolupat les proves de les categories inferiors, on s’han exhibit les futures promeses de l’escalada. En la categoria infantil femení el primer lloc ha estat per Mia Taulats (FAM) i en masculí Enzo Valderrama (Andorra). En la categoria juvenil, la victoria ha estat per a la Judit Esteban (FAM) i en masculí ha estat Nicolau Taulats (FAM).

L’evolució del nivell de competició que s’hi ha respirat envers la darrera edició,  ha estat la clau de l’espectacle que ens han acabat oferint els joves escaladors per acabar amb l’entrega d’un públic emocionat acompanyant-los entre aplaudiments. Poc més tard del migdia, s’ha comptat amb la presència del conseller d’Esports, Josep Batalla, per fer entrega dels guardonats de la prova. 

Per la tarda ha tingut lloc les competicions de les categories júnior, sènior i veterana. En júnior femenina el podi ha estat per Maissane Poulain (FAM). En categoria sènior femenina, Laia Taulats (FAM) ha guanyat el primer calaix del podi, mentre que en la masculina ho ha fet Noam Goldin. En veterans, Anna Prim (Centre Exc. Lleida) i Oriol Taulats (FAM)  han estat els líders en la categoria femenina i masculina.  En acabar, s’ha fet entrega dels guardonats de cada categoria i s’ha comptat amb la presència del Cap d’ Esports de Escaldes Engordany, Julio Pintado.

La Federació Andorrana de Muntanyisme organitzarà l’entrega de premis de la classificació general amb tots els participants i guanyadors de les diferents categories d’escalada pel mes de novembre.

Podis segona prova 17è Open d’escalada esportiva

Categoria Infantil (10 a 11 anys) Femení

 1. Mia Taulats (FAM) 
 2. Abril Bellera (Andorra)
 3. Beth Tarrés
 4. Cristina Guix
 5. Emma Gómez 

Categoria Infantil (10 a 11 anys) Masculí

 1. Enzo Valderrama (Andorra)

Categoria Juvenil (12 a 14 anys) Femení

 1. Judit Esteban (FAM)
 2. Laia Esteban (FAM)
 3. Carla García
 4. Clara Gonçalves
 5. Laura Blanchard 

Categoria Juvenil (12 a 14 anys) Masculí

 1. Nicolau Taulats (FAM)
 2. Pol Sargatal (FAM)
 3. Jan escofet
 4. Jan Majoral
 5. Teo cayetano
 6. Arnau Coca

Categoria Júnior (15 a 18 anys) Femení

 1. Maissane Poulain (FAM) 
 2. Astrid Valls
 3. Noa Cayetano
 4. Eva Cerqueda

Categoria Sénior (19 a 39 anys) Femení

1.Laia Taulats (FAM)

Categoria Sénior (19 a 39 anys) Masculí

 1. Noam Goldin
 2. Cedric Milles
 3. Victor Gil

Categoria Veterans (+40) Femení

 1. Ana Prim (Centre Exc. Lleida)
 2. Anni  Madeleine Milles
 3. Alicia Palau
 4. Liliana Martins

Categoria Veterans (+40) Masculí

1. Oriol Taulats (FAM) 

2. Roger Papiol


Enllaç imatges d’interès