LA FAM DONA A CONÈIXER ELS SIS ATLETES QUE REPRESENTARAN ANDORRA ALS CAMPIONATS EUROPEUS DE SKYRUNNING

LA FAM DONA A CONÈIXER ELS SIS ATLETES QUE REPRESENTARAN ANDORRA ALS CAMPIONATS EUROPEUS DE SKYRUNNING

Principat d’Andorra, 19 de juny de 2023. Aquest matí, l’equip tècnic de la Federació Andorrana de Muntanyisme i el seleccionador nacional de curses de muntanya de la FAM, Fabrizio Gravina, han donat a conèixer els sis atletes que representaran Andorra en els Campionats d’Europa de Skyrunning que tindran lloc del 14 al 16 de juliol a Montenegro.

Tal com es va anunciar en la presentació d’enguany de l’Equip Nacional, els tres atletes que en formen part entraven directament en aquesta selecció i s’obria la possibilitat d’ampliar el grup de corredors en funció de resultats i proves realitzades.

Els sis atletes són: Ariadna Fenés, Magalí Salomón i Lea Ancion en categoria femenina i Arnau Soldevila, Marc Gasa i Marc Casanovas en la categoria masculina.

Els European Skyrunning Champs arrencaran el divendres 14 de juliol amb la prova Vertical amb 3,5 kilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu. Dissabte serà el torn de la Ultra Sky amb 50 kilòmetres de distància i 4.400 metres de desnivell positiu. Finalment, diumenge tindrà lloc la Sky amb 30 kilòmetres per recórrer i 2.150 metres de desnivell positiu.

La prova Vertical la disputaran els sis corredors andorrans desplaçats a Montenegro i en la prova Sky també hi seran presents Fenés, Salomón i Gasa. En la prova Ultra no hi participarà cap representant andorrà. Fabrizio Gravina, en qualitat de seleccionador nacional, viatjarà amb la delegació andorrana en aquesta cita europea.