LA FAM DONA A CONÈIXER ELS SIS ATLETES QUE REPRESENTARAN ANDORRA ALS YOUTH SKYRUNNING WORLD CHAMPIONSHIPS

LA FAM DONA A CONÈIXER ELS SIS ATLETES QUE REPRESENTARAN ANDORRA ALS YOUTH SKYRUNNING WORLD CHAMPIONSHIPS

Principat d’Andorra, 27 de juny de 2023. Aquest matí, l’equip tècnic de la Federació Andorrana de Muntanyisme juntament amb el seleccionador nacional de curses de muntanya de la FAM, Fabrizio Gravina i el seleccionador juvenil, Guillem Campeny, han donat a conèixer els sis atletes que representaran Andorra en els Campionats Mundials Juvenils de Skyrunning que tindran lloc del 4 al 6 d’agost a Gran Sasso, Itàlia.

Els sis atletes són: Thomas Pereiro en la categoria Youth A, Max Palmitjavila en la categoria Youth B, Marc Casanova, David Rogé i Lea Ancion en la categoria Youth C i Gerard Rogé en la categoria U23. Guillem Campeny, seleccionador nacional juvenil serà qui acompanyarà els sis atletes a Itàlia.

Els Youth Skyrunning World Champs començaràn el divendres 4 d’agost amb la prova Vertical de 3,8 kilòmetres i 1.033 metres de desnivell positiu. Dissabte serà el torn de la Sky Youth C i U23 amb 23 kilòmetres de distància i 2.226 metres de desnivell positiu. Finalment, diumenge tindrà lloc la Sky Youth A i B amb 10 kilòmetres per recórrer i 1.100 metres de desnivell positiu.

Les categories puntuables són les següents: Youth A per atletes d’entre 15 i 16 anys, Youth B per als participants d’entre 17 i 18 anys, Youth C per a corredors d’entre 19 i 20 anys i finalment, la categoria U23 per als joves d’entre 21 i 23 anys.

Els sis atletes seleccionats competiran en la prova Vertical de divendres així com en les respectives Sky en funció de la categoria.