ARIADNA FENÉS I ARNAU SOLDEVILA DINS EL TOP10 EN LA VERTICAL RACE DELS EUROPEAN SKYRUNNING CHAMPIONSHIPS

ARIADNA FENÉS I ARNAU SOLDEVILA DINS EL TOP10 EN LA VERTICAL RACE DELS EUROPEAN SKYRUNNING CHAMPIONSHIPS

Principat d’Andorra, 14 de juliol de 2023. Aquest matí, la delegació andorrana desplaçada a Montenegro ha disputat la primera prova dels Campionats Europeus de Skyrunning. Els sis atletes andorrans han pres part de la sortida de la Vertical Race, amb sortida al poble de Grebaja i arribada al passatge Krosnja. El traçat comptava amb 1.000 metres de desnivell positiu i 3,9 kilòmetres de distància amb un primer tram de 500 metres on els participants podien córrer i una pujada vertical molt exigent amb trams molt tècnics.

En la categoria femenina la millor andorrana ha estat Ariadna Fenés que ha completat la prova en un temps de 47’00”, arribant al cim en 8a posició general. Lea Ancion i Magalí Salomon han lluitat una de les Vertical Race més dures que s’han vist en un circuit internacional completant-la en 21a i 22a posició en uns temps finals de 53’59” i 55’12” respectivament.

En la categoria masculina, el millor atleta de la selecció andorrana ha estat Arnau Soldevila. El jove corredor de la FAM ha tornat a posar-se un dorsal assolint una excel•lent 7a posició. Malgrat les molèsties que encara arrossega, ha completat la Vertical Race en un temps de 40’45”. El segon atleta masculí en completar els quasi 4 kilòmetres verticals ha estat Marc Gasa, assolint la 14a plaça general en un temps final de 44’03. Finalment, Marc Casanovas també ha pogut finalitzar la primera prova dels European Skyrunning Championship en 20a posició i un temps de 45’52”.


Enllaç classificació