ARIADNA FENÉS ASSOLEIX LA 6A POSICIÓ EN LA PROVA SKYRACE DINS ELS CAMPIONATS EUROPEUS DE SKYRUNNING

ARIADNA FENÉS ASSOLEIX LA 6A POSICIÓ EN LA PROVA SKYRACE DINS ELS CAMPIONATS EUROPEUS DE SKYRUNNING

Principat d’Andorra, 16 de juliol de 2023. Tercer i darrer dia de prova dins els Skyrunning European Championships que s’estan duent a terme a Montenegro. Aquest matí, Ariadna Fenés, Marc Gasa i Magalí Salomon han estat els tres representants andorrans en la prova Skyrace. Una cursa exigent amb trenta kilòmetres de distància i 2.150 metres de desnivell positiu on hi ha hagut trams molt tècnics on els corredors havien d’estar molt concentrats així com altres trams més alpins per poder córrer.

Ariadna Fenés ha estat la millor andorrana finalitzant la prova en 6a posició general en un temps final de 4h19’50”. La guanyadora de la cursa ha estat l’espanyola Marta Martínez en un crono de 4h00’17”. Magalí Salomon ha finalitzat els 30 kilòmetres en 21 posició en un crono final de 5h12’30”.

En la categoria masculina, Marc Gasa ha completat la Skyrace en 9a posició i un temps final de 3h34’22”. La cursa l’ha guanyat Lorenzo Beltrami en un crono de 3h17’24”.

Cal destacar que l’Ariadna s’ha endut la medalla de bronze en la convinada d’ambdós resultats (Vertical i Sky). Una tercera posició molt merescuda despres dels dos excel•lents resultats assolits aquest cap de setmana.


Enllaç classificació Skyrace F

Enllaç classificació Skyrace M