Marc Casanovas i Laura Orgué s'imposen a la Vertical Comapedrosa dins la Merrell Mountain Festival, 5a prova de la Multisegur Assegurances Copa d'Andorra de curses de muntanya

Marc Casanovas i Laura Orgué s'imposen a la Vertical Comapedrosa dins la Merrell Mountain Festival, 5a prova de la Multisegur Assegurances Copa d'Andorra de curses de muntanya

Principat d’Andorra, 22 de juliol de 2023. Aquest matí, ha tingut lloc al Parc Natural de les Valls del Comapedrosa la primera de les tres proves dins el Merrell Mountain Festival Comapedrosa, 5a prova puntuable per a la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra de curses de muntanya. Tots els corredors que han pres part de la línia de sortida de la Vertical Comapedrosa han hagut de fer front a 8 kilòmetres de distància amb un desnivell positiu de 1.8443 metres. Amb sortida al poble d’Arinsal i arribada al Cim del Comapedrosa, a 2.953 metres, ha estat una cursa molt dura i explosiva però molt especial, sobretot per als corredors andorrans.

En la categoria masculina, el primer classificat ha estat l’atleta de la FAM, Marc Casanovas amb un temps total de 1h16’00”. Òscar Jorba i David Soler han completat el podi absolut sènior en uns temps de 1h16’35” i 1h17’45” respectivament.

En la categoria femenina, Laura Orgué ha estat la vencedora d’aquesta primera prova dins la Merrell Mountain Festival amb un crono de 1h29’38”. Rosa Maria Nieto ha estat la segona corredora en arribar al cim més alt del país en un temps de 1h31’04”. Anikken Gjerde ha completat el podi en tercera posició en un crono de 1h31’22”.

 

U20 MASCULÍ:

Primer classificat: Marc Casanovas – 1h16’00”

Segon classificat: David Rogé – 1h31’23”

Tercer classificat: Joel Otero – 2h05’41”

U20 FEMENÍ:

Primera classificada: Mia Padmanabhan – 1h39’57”

Segona classificada: Estela Berloso – 2h21’17”

VETERÀ MASCULÍ:

Primer classificat: Eusebi Solé – 1h30’21”

Segon classificat: Anartz Etxebarria – 1h30’32”

Tercer classificat: Eric Hannequin – 1h34’01”

VETERÀ FEMENÍ:

Primera classificada: Montse García – 1h46’44”

Segona classificada: Carmen Díaz – 1h49’09”

Tercera classificada: Catriona Padmanabhan – 2h02’11”


Enllaç classificació