Jordi Alís i Natàlia Gonzàlez guanyen la Skyrace Comapedrosa dins la Merrell Mountain Festival, 5a prova de la Multisegur Assegurances Copa d'Andorra

Jordi Alís i Natàlia Gonzàlez guanyen la Skyrace Comapedrosa dins la Merrell Mountain Festival, 5a prova de la Multisegur Assegurances Copa d'Andorra

Roger Comellas i Laia Serra han estat els vencedors de la Skyrace Arinsal

en la categoria sènior absoluta en uns temps de 1h58’30” i 2h51’32” respectivament

 

Principat d’Andorra, 23 de juliol de 2023. Segona i darrera jornada intensa dins la Merrell Skyrace Comapedrosa. Aquest matí, s’han disputat les dues proves més emblemàtiques de la gran cita internacional de curses de muntanya que se celebra a Arinsal.

Els primers a sortir han estat els corredors que han disputat la Skyrace Comapedrosa amb 24 kilòmetres de distància i 2.375 metres de desnivell positiu. La prova, puntuable per les Trail Run World Series, corona el cim que dona nom a la cursa i els participants han hagut de fer front a dues baixades molt tècniques amb vista a tot el Parc Natural de les Valls del Comapedrosa.

Una hora més tard ha sortit la Skyrace Arinsal, una prova molt coneguda i consolidada amb 19 kilòmetres de distància i 1.456 metres de desnivell positiu. Una cursa perfecta per als atletes més joves.

En la prova reina del dia, el guanyador en categoria masculina han estat Jordi Alís amb un temps final de 3h07’39”. Marc Ollé ha estat el segon atleta a travessar la línia d’arribada al poble d’Arinsal en un crono de 3h20’37”. Alejandro Villarino ha tancat el podi en tercera posició en un temps de 3h30’14”.

En la categoria femenina, Natàlia González ha estat la vencedora en un podi molt ajustat doncs les tres primeres classificades han arribat a meta amb un minut i pocs segons de diferència. González ha completat la prova en un temps final de 4h03’58”. Clara Vallès ha estat la segona corredora en completar els 24 kilòmetres en un crono de 4h04’37”. Georgina Gabarró ha completat el podi femení absolut en un temps de 4h05’08”.

En la Skyrace Arinsal, el vencedors han estat Roger Comellas i Laia Serra que han competat el recorregut de la prova en 1h58’30’ i 2h51’32” respectivament. En categoria femenina, Diane Lüthi i Jana Aguilar han arribat en un temps de 2h51’46” i 2h54’27” respectivament, completant el podí en segona i tercera posició. En categoria masculina, el podi s’ha completat en segona posició per Juan Perez Ros, que ha completat la cursa amb un crono de 2h03’57’‘, i per Pep Mirabet Arderiu que ho ha fet en 2h04’30”.

 

RESULTATS COPA D’ANDORRA PER CATEGORIES:

SKYRACE COMAPEDROSA VETERÀ MASCULÍ

Primer classificat: Ivan Tejero – 3h32’09”

Segon classificat: Rafael Bethencourt – 3h58’53”

Tercer classificat: Xavier Santasusana – 3h59’42”

SKYRACE COMAPEDROSA VETERÀ FEMENÍ:

Primera classificada: Elena Sánchez – 5h17’46”

Segona classificada: Sara Laia Galvany – 5h23’19

Tercera classificada: Hann Katherine – 5h32’45”

SKYRACE ARINSAL JUNIOR MASCULÍ:

Primer classificat: Pep Mirabet – 2h04’30”

Segon classificat: Adrià López – 2h17’06”

Tercer classificat: Blai Alabart – 2h17’46”

SKYRACE ARINSAL JUNIOR FEMENÍ:

Sense participants.


Enllaç classificació

Enllaç imatges d’interès