Max Palmitjavila assoleix la 4a posició en la seva categoria a la Vertical Race dins els Youth Skyrunning World Championships

Max Palmitjavila assoleix la 4a posició en la seva categoria a la Vertical Race dins els Youth Skyrunning World Championships

Lea Ancion i Marc Casanovas, en Youth C, han aconseguit la 6a i 7a posició

Principat d’Andorra, 4 d’agost de 2023. Primer matí de competició per als sis joves corredors seleccionats per a disputar els Youth Skyrunning World Championships que s’estan celebrant des d’avui i fins diumenge a Gran Sasso, Itàlia. Avui, ha estat el torn de la Vertical Race, una prova amb un únic recorregut per a totes les categories.

Amb una distància de 3,8 kilòmetres i 1.033 metres de desnivell positiu, els nostres atletes andorrans han pres part de la sortida per torns en funció de l’edat. Recordem que les categories són Youth A per a joves d’entre 15 i 16 anys, Youth B per als corredors d’entre 17 i 18 anys, Youth C per als atletes d’entre 19 i 21 anys i finalment, la categoria U23 per als joves que comprenen les edats d’entre 21 i 23 anys.

En la categoria Youth A, Thomas Pereiro, que debuta amb aquesta Vertical Race com a corredor seleccionat per la FAM, ha completat els 3,8 kilòmetres de distància en 47’01”, en una 12a posició final.

En la categoria Youth B, Max Palmitjavila s’ha quedat a les portes del podi, assolint la quarta plaça final en un temps de 43’32”. Palmitjavila ha completat una molt bona cursa, mantenint-se en les primeres posicions en tot el recorregut.

En la categoria Youth C, l’única representant femenina, Lea Ancion, ha assolit la 6a posició, en una cursa molt disputada. Ancion ha completat la primera prova dins les Youth Skyrunning World Champs en un temps de 53’27”. Marc Casanovas també ha realitzat una molt bona Vertical, assolint la 7a posició en un crono de 42’45”. David Rogé ha completat la cursa en 27a posició i un temps de 48’51”.

Finalment, Gerard Rogé, únic representant en U23, ha completat els quasi 4 kilòmetres verticals en 45’43”, en 26a posició general de la seva categoria.


Enllaç classificació

Enllaç imatges d’interès