Lea Ancion assoleix la 9a posició en la seva categoria a la Skyrace dins els Youth Skyrunning World Championships

Lea Ancion assoleix la 9a posició en la seva categoria a la Skyrace dins els Youth Skyrunning World Championships

Marc Casanovas, en Youth C, han aconseguit la 14a posició general

 

Principat d’Andorra, 6 d’agost de 2023. Segon i darrer dia de competició per als sis joves atletes que han representat Andorra als Youth Skyrunning World Championships que s’han celebrat a Gran Sasso, Itàlia. Avui, ha estat el torn de les dues Skyrace que disputaven en funció de la categoria. Els joves Youth A i B han hagut de completar un traçat de 13 kilòmetres i 1.300 metres de desnivelll positiu. Els corredors de les categories Youth C i U23 han completat una cursa més llarga i exigent amb 23 kilòmetres de distància i 2.226 metres de desnivell positiu.

En la categoria Youth A, Thomas Pereiro ha completat els tretze kilòmetres en 1h52’35”, en 20a posició.

En la categoria Youth C, la millor andorrana ha tornat a ser Lea Ancion, completant la mitja marató en una excel·lent 9a posició i un temps final de 3h32’32”. Marc Casanovas també ha firmat una molt bona Skyrace completant-la en un temps de 2h55’38” i en la 14a posició final. David Rogé ha completat la cursa en 22a posició i un temps de 3h08’53”.

Gerard Rogé, únic representant en U23, ha completat la Skyrace en 34a plaça i un temps de 3h08’34”.


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació