Clàudia Herrera i Ivan Tejero s'imposen a la distància de 10K dins la Travessa Pas de la Casa, 6a prova dins la Multisegur Assegurances Copa d'Andorra Curses de Muntanya

Clàudia Herrera i Ivan Tejero s'imposen a la distància de 10K dins la Travessa Pas de la Casa, 6a prova dins la Multisegur Assegurances Copa d'Andorra Curses de Muntanya

Principat d’Andorra, 13 d’agost de 2023. Aquest matí, s’ha disputat, a la parròquia d’Encamp, la segona edició de la Travessa Pas de la Casa. La sisena prova dins la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra ha tingut un total de tres circuits disponibles amb distàncies i desnivells per a tots els públics i nivells. La cursa més llarga ha estat l’anomenada Antenes amb 10 kilòmetres de distància i 610 metres de desnivell positiu. Amb sortida i arribada a la plataforma de Grandvalira (pistes d’esquí), els corredors han hagut de pujar al Port d’Envalira, passant per Grau Roig i l’estany de les Abelletes.

El segon traçat ha estat la Directa de 5 kilòmetres i 408 metres de desnivell positiu amb pujada al Coll Blanc i baixada per diferents camins de l’estació. Aquesta prova era només puntuable per als U12 i U14. Finalment, per a un públic familiar, s’ha dut a terme una prova de 3 kilòmetres amb 155 metres de desnivell positiu no puntuable per a la Copa d’Andorra.

En la prova de 10 kilòmetres, en categoria sènior femení, la guanyadora ha estat Clàudia Herrera en un temps final de 1h04’59”. Jacki Holt i Noelia Martín l’han acompanyat al podi en segona i tercera posició en uns cronos finals de 1h09’16” i 1h17’10” respectivament.

En la categoria masculina, el guanyador de l’Antenes ha estat Ivan Tejero en un temps de 51’16”. Luis Miguel Rosario ha estat el segon classificat en un crono de 52’45”. Franco Catini ha completat el podi sènior masculí en un temps de 53’23”.

En la prova de 5 kilòmetres, el guanyador en les categories U12-14 ha estat Joan Lluch en un temps de 42’55”. En la mateixa categoria femenina la guanyadora ha estat Laïa Héaulme en un crono de 57’29”.


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació