Laia Taulats, plata en la primera prova de la  Copa d’Espanya d’escalada de Dificutat 2023

Laia Taulats, plata en la primera prova de la   Copa d’Espanya d’escalada de Dificutat 2023

Principat d’Andorra, 10 de setembre de 2023. Aquest cap de setmana s’ha celebrat en el rocòdrom Indoorwall de la localitat de Getafe, Madrid, la primera prova de la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat 2023 en la que han participat els joves tecnificats de la FAM, Nicolau Taulats en categoria sub14M, Maissane Poulain en categoria sub16F, Laia Taulats en categoria Sub18F.

Repartides entre diverses categories juvenils i l’absoluta, la prova ha reunit més de 200 esportistes, en aquesta primera cita nacional.

La jornada del dissabte es va iniciar amb les proves classificatòries i semifinals; al matí les categories sub-14 i sub16, i a la tarda les categories sub-18. 

Dels nostres tres tecnificats, només Laia Taulats va aconseguir passar a la final empatant la primera posició amb l’esportista de la FADMES d’Andalusia, Índia Persson.

En categoria sub14M, Nicolau Taulats, es va quedar en la 14a posició de la classificatòries, mentre que en la categoria sub 16F,  Maissane Poulain, ho va fer en la 29a posició. 

Avui al matí s’han disputat les finals de totes les categories, on s’ha pogut demostrar novament, la lluita de les fèmines per un podi de molt nivell competitiu. Taulats, finalitza amb una puntuació de 37+, mentre que Persson ho fa amb 38+, aconseguint respectivament, el segon i primer calaix del podi d’aquesta primera prova nacional. El tercer calaix, ha estat per Elur Arteaga, de la Euskal Mendizale Federazioa, que el seu resultat ha estat 35+ .

La segona cita de la Copa d’Espanya de dificultat,  tindrà lloc els pròxims 30 de setembre i 1 d’octubre a l’Indoorwall de la localitat de Torrejón de Ardoz. 


Enllaç imatges d’interès: https://flic.kr/s/aHBqjAUgCX

Enllaç classificació: https://fedme.results.info/#/event/15/general/lead