Arnau Soldevila assoleix una excel·lent segona posició als Campionats d’Espanya de Kilòmetre Vertical a Huesca

Arnau Soldevila assoleix una  excel·lent segona posició als Campionats d’Espanya de Kilòmetre Vertical a Huesca

Principat d’Andorra, 17 de setembre de 2023. Aquest matí, s’ha disputat, a la província de Huesca el Campionat d’Espanya de Kilòmetre Vertical. Una de les cites destacades dins del calendari internacional de la temporada. Els atletes andorrans seleccionats per a disputar aquesta prova a la localitat de Villanúa han estat Arnau Soldevila i Marc Gasa en la categoria Absoluta masculina, Miquel Naudi, Adrià Isal i Alex Barnado en la categoria Juvenil masculina i Lea Ancion com a única representant femenina en la categoria Juvenil femenina. Els han acompanyat el seleccionador nacional Fabrizio Gravina i el seleccionador nacional juvenil Guillem Campeny.

Tal com ho defineix la prova, els participants han hagut de completar 1.000 metres de desnivell positiu en el mínim temps possible. En total, el traçat ha tingut una distància de sis kilòmetres i 200 metres amb sortida al centre del poble de Villanúa i arribada a l’anomenada Collarada.

L’alegria del dia ha arribat de la mà del nostre corredor de l’Equip Nacional, Arnau Soldevila, que ha completat la prova en una espectacular segona posició, en un temps final de 43’15”. En la mateixa categoria, Marc Gasa no ha tingut bones sensacions però, malgrat aquest fet, ha aconseguit finalitzar la cursa en un temps de 52’58”.

Lea Ancion ha estat la segona millor andorrana, assolint la 5a posició en la seva categoria júnior femenina. Ancion ha completat aquest kilòmetre vertical en un temps final de 1h02’28”.

Finalment, en la categoria juvenil masculina, Adrià Isal ha estat el millor Andorrà en completar els sis kilòmetres i 200 metres de cursa en una molt bona 21a posició i un temps final de 56’45”. Només quatre segons més tard ha travessat la línia de meta Alex Barbado, assolint així la 22a plaça. Miquel Naudi ha completat la prova en un temps final de 59’22”, en 28a posició de la seva categoria.


Imatges d’interès

Classificació