Ariadna Fenés assoleix una espectacular 7a posició a la Gorbeia Suzien, prova internacional puntuable per a les Skyrunner World Series

Ariadna Fenés assoleix una espectacular 7a posició a la Gorbeia Suzien, prova internacional puntuable per a les Skyrunner World Series

Principat d’Andorra, 23 de setembre de 2023. Aquest matí, Ariadna Fenés i Marc Gasa, corredors de l’Equip Nacional de curses de muntanya han participat a la distància llarga de la Merrell Gorbeia Suzien, prova internacional puntuable per a les Skyrunner World Series. Ambdós corredors andorrans han pres part de la sortida de la distància de 32 kilòmetres i 2.400 metres de desnivell positiu.

El recorregut arrencava a la localitat de Zenuri, Bizkaia per tal d’endinsar-se al Parc Natural de Gorbeia, conegut per les seves fortes pendents. L’exigent i famós recorregut passava pel rocós Pic de Lekanda, les zones planes de Arraba així com per traçats molt tècnics.

Ariadna Fenés ha completat una espectacular cursa, finalitzant-la en 3h58’59” i travessant la línia de meta situada a la localitat de Zenauri en una excel·lent 7a posició final, consolidant-se dins l’elit femení de les Skyrunner World Series.

Per la seva part, Marc Gasa també ha firmat una molt bona cursa, completant-la en 3h16’47 i la 13a posició. Ambdós corredors han demostrat un molt bon rendiment en els 32 kilòmetres, anant de menys a més en el cas de Gasa i mantenint el ritme en tot moment en el cas de Fenés.

Cal destacar que, enguany, tal com ha volgut comentar el seleccionador nacional Fabrizio Gravina, hi ha hagut una llista de corredors, que han pres part de la línia de sortida, amb un nivell competitiu molt alt, fet que encara fa destacar més els resultats assolits pels nostres corredors.


 

Enllaç classificació