Laia Taulats es corona en 2a posició en la classificació general de la Copa Catalana d’escalada en bloc de la categoria Absoluta F

Laia Taulats es corona en 2a posició en la classificació general de la  Copa Catalana d’escalada en bloc  de la categoria Absoluta F

Bronze per Nicolau Taulats i plata per Laia Taulats, en la tercera i darrera prova de la Copa Catalana 2023

 

Principat d’Andorra, 24 de setembre de 2023.  Aquest cap de setmana  els joves tecnificats d’escalada de la FAM, han competit a la tercera i última prova de  la 15a Copa Catalana d’Escalada en Bloc al rocòdrom de Cal Mico, Girona. Aquesta edició va debutar a la sala Indoorwall de Vilanova i la Geltrú al febrer. Després, la segona prova va tenir lloc a la sala Sharma Climbing Gavà durant el mes següent. Aquest cap de setmana ha estat el torn per a la ciutat gironina com encarregada de tancar la competició.

L’esdeveniment ha acollit a un gran nombre d’escaladors d’edats molt diverses. Les categories han estat la sub 12, sub 14, sub 16, sub 18, absoluta, totes elles en modalitats femenina i masculina, i veterana masculina. 

Els joves tecnificats de la FAM que hi han pres part, han estat Laia i Nicolau Taulats (en les categories Absoluta F i Sub14 M respectivament), Maissane Poulain (en la categoria Sub 16 F), Pol Sargatal (Sub14 M), Judit i Laia Esteban (Sub14 F), Janna March (Sub 14 F),  Noam Goldin i Oriol Taulats (Absoluta M i Veterans M respectivament). 

En categoria Sub 14 F,  Janna March, Laia i Judit Esteban van quedar a les portes de les classificatòries, amb una 11a, 13a i  15a posició respectivament. Només les 6 primeres classificades van passar a la final.

En la masculina del Sub 14, dels dos competidors de la FAM només Pol Sargatal, tot i mostrar un molt bon paper, va quedar en 13a posició i sense poder passar a la final, mentre que Nicolau Taulats, aconsegueix una fantàstica 1a posició de la classificatòria. Finalment, assoleix una 3a. posició del podi, lluitant per una final molt renyida per aconseguir el millor calaix del podi. 

En categoria Sub 16 F, Maissane Poulain, destacant la bona competició que ha realiatzat es queda just a les portes de passar a la final, quedant en 7a posició en les classificatòries, just on la línia de tall per passar eren per a les 6 primeres classificades. 

Laia Taulats, en categoria Absoluta F, passa a la final gràcies a la tercera posició aconseguida en les classificatòries, i en la final, després de completar els dos primers blocs fent TOP sense complicacions, els dos següents han estat algo més complicats, doncs el quart no l’ha pogut completar ningú i per tant, només ha aconseguit completar el tercer bloc. Finalment, gràcies a la suma dels dos primers es corona en la segona posició del podi. 

En Absoluta M, Noam Goldin, competeix amb un gran nombre de participants, li ha faltat completar un TOP per a poder-se classificar, però finalment acaba en 13a posició de les classificatòries.

En categoria Veterans, Oriol Taulats, aconsegueix tancar darrera seu la linia de tall de les classificatòries i en la final se situa en 5a posició.

Noam Goldin, Guillem Martínez i David Gambús, que els han acompanyat en tot moment com a tècnics esportius de la FAM, dona per satisfactòria aquesta 15a edició de la Copa Catalana en Bloc. Destaquen que hi ha hagut molt bona predisposició a la millora de tots els esportistes, cadascú amb el seu nivell. Cal veure els resultats assolits i al seva positiva evolució durant la trajectòria 2023.


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació