Arnau Soldevila i Rosa Maria Nieto s'imposen a la 12a edició de la Vertical dels Isards, 8a prova dins la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra 2023

Arnau Soldevila i Rosa Maria Nieto s'imposen a la 12a edició de la Vertical dels Isards, 8a prova dins la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra 2023

Principat d’Andorra, 23 de setembre de 2023. Aquest matí, s’han disputat a la parròquia de Canillo, la dotzena edició de la Vertical dels Isards, organitzada pel Soldeu Esquí Club. Tal com ja es va fer en l’edició passada, la cursa s’ha disputat en horari de matí.

Els participants de les categories sènior i juvenil (U20, O19 i U18) han hagut de completar un recorregut 100% vertical de 4 kilòmetres i 400 metres de distància i 935 metres de desnivell positiu amb sortida al centre del poble de Canillo i arribada al punt més alt del Forn de Canillo, dins l’estació d’esquí de Grandvalira. Les categories Cadet (U12,14 i 16) han realitzat un traçat similar amb sortida a Canillo i arribada al Mon(t) Màgic amb quasi dos kilòmetres de distància i 520 metres de desnivell positiu.

En la categoria masculina, el corredor de l’Equip Nacional, Arnau Soldevila, ha estat el guanyador de la prova, completant la Vertical en un temps de 41’05”. El també membre de la FAM, Marc Casanovas, ha estat el segon atleta en travessar la línia de meta en un crono de 42’30”. Esteve Moreno ha completat el podi masculí sènior en un temps de 46’20”.

En categoria femenina, Rosa Maria Nieto ha estat la primera dona en arribar a meta en un temps de 49’26”. Elyisa Robertson i Angela Gibson han completat el podi femení sènior en segona i tercera posició amb uns cronos de 55’41” i 57” respectivament.


Enllaç Imatges d’interès

Enllaç classificació