Laura Orgué i Martí Lázaro s'imposen a la 7a edició de la cursa de Sant Bernabé, 9a prova dins la Multisegur Assegurances Copa d'Andorra 2023

Laura Orgué i Martí Lázaro s'imposen a la 7a edició de la cursa de Sant Bernabé, 9a prova dins la Multisegur Assegurances Copa d'Andorra 2023

Principat d’Andorra, 29 de setembre de 2023. Aquest matí, s’ha disputat a la parròquia d’Andorra la Vella, la setena edició de la Cursa Sant Bernabé, organitzada pel Club Pirinenc Andorrà. Enguany, els corredors han pogut tornar a gaudir dels dos nous traçats establerts la edició passada. A les 8.30h del matí, s’ha donat el tret de sortida de la prova llarga amb 15,5 kilòmetres i 1.350m de desnivell positiu. Mitja hora més tard ha estat el torn de la cursa curta amb 7 kilòmetres i 650 metres de desnivell positiu. Ambdós recorreguts eren circulars amb sortida i arribada al Centre Esportiu del Serradells.

La prova llarga era puntuable per a les categories sènior, U18 i U16 dins la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra i la distància curta només era puntuable per a les categories U14 i U12.

En la prova de 15,5 kilòmetres de distància, en categoria masculina, Martí Lázaro ha estat el guanyador absolut amb un temps final de 1h36’01”. Òscar Jorba i Esteve Moreno han completat el podi masculí en segona i tercera posició en uns cronos de 1h39’18” i 1h50’02” respectivament.

En la categoria femenina, Laura Orgué ha guanyat la prova llarga en un temps de 2h01’21”. Irati Azkargorta ha arribat en segona posició en un crono final de 2h03’27”. Jackie Holt ha completat el podi femení sènior en un temps de 2h18’07”.


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació