Laia Taulats guanyadora del circuit nacional de la Copa d’Espanya d’escalada de dificultat 2023 en la seva categoria Sub 18

Laia Taulats guanyadora del circuit nacional de la Copa d’Espanya d’escalada de dificultat 2023 en la seva categoria Sub 18

Primer calaix per a Taulats de la 3a i darrera prova

celebrada a Vilanova i la Geltrú

Principat d’Andorra, 15 d’octubre de 2023.  El rocòdrom Indoorwall de Vilanova i la Geltrú ha acollit aquest cap de setmana l’última prova de la Copa d’Espanya de dificultat 2023.

Ahir al matí, van arrencar les classificatòries amb les categories juvenils al matí i Sub 18 i l’absoluta a la tarda, amb prop dels 200 competidors lluitant per a fer-se un buit en les finals d’avui diumenge.

El lideratge de la categoria sub 18 es va revelar per a Laia Taulats (va ser l’única que va fer top en les dues classificatòries), quedant per davant de la seva rival companya de podis Índia Persson, de la Federació Andalusa.

Aquest matí ha estat el torn de les finals, on ja havia quedat patent l’alt nivell de les joves competidores, i Laia Taulats ha tornat a lluir la seva millor versió, demostrant que està un pas per davant de la resta de competidores superant amb solvència les vies amb les que ha xapat la cadena, i ha aconseguit fer-se amb l’or en la tercera i darrera prova, de la Copa d’Espanya d’escalada de dificultat 2023. Taulats ha tingut una puntuació de 32+ que li va portat a guanyar la medalla d’or, per davant d’Índia Persson amb una puntuació de 28+, quedant-se amb la medalla de plata. El bronze ha estat per a Elur Arteaga amb una puntuació de 24+. 

La prova catalana, tancava avui el circuit de Copa d’Espanya amb una lluita pel títol, i en la categoria sub 18, s’ha tancat les categories juvenils, amb la victòria de Laia Taulats que assoleix el títol en joc amb 2.805 punts.

 

PODIS 3a PROVA de la COPA D’ESPANYA 2023

Categoria Sub 18 Femenina

1.- LAIA TAULATS MCDONALD • FAM-AND (32+)
2.- INDIA PERSSON FERNÁNDEZ • FADMES (28+)
3.- ELUR ARTEAGA ARZALLUS • EMF-FVM (24+)


Enllaç imatges d’interès 

Enllaç classificació 3a. prova

Enllaç resultats acumulats Copa d’Espanya Dificultat 2023