Els joves tecnificats d’escalada de la FAM participen al Campionat de la Catalunya de Dificultat celebrat a Blanes

Els joves tecnificats d’escalada de la FAM participen al Campionat de la Catalunya de Dificultat celebrat a Blanes

Principat d’Andorra, 21 d’octubre de 2023. Avui, els nostres joves tecnificats d’escalada de la FAM han participat al Campionat de Catalunya d’escalada 2023, el qual s’ha repartit en tres cites, una per a cada disciplina: bloc,  velocitat i dificultat. Avui a la Sala Golem de Blanes (La Selva) s’ha tancat el teló del Campionat de Catalunya d’escalada amb la disciplina de dificultat. 

Els nostres competidors han estat: Laia i Nicolau Taulats (en les categories Absoluta F i Sub14 M respectivament),  Maissane Poulain (en la categoria Sub 16 F), i en la categoria Sub14 F han estat Janna March, Judit i Laia Esteban.

El programa del Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat com ja és habitual, es s’ha dividit en dues franjes horàries, matí i tarda. Al llarg del matí han competit les categories més joves, sub12, sub14 i sub16; i a la tarda, ha estat el torn de les més veteranes, la sub18, l’Absoluta i Veterans.

La recepció i posterior escalfament dels escaladors juvenils (Sub12, Sub14 i Sub16) s’ha efectuat puntualment entre les 7.00h i les 7.50h; la reunió tècnica a les 8h; i l’inici de les rondes classificatòries ha tingut lloc a les 8.15h. En la categoria Sub14 Femenina on hi han pres part Janna March i les germanes Judit i Laia Esteban en un quadre d’14 rivals, s’han quedat a les portes de passar a la Final, quedant en 10a, 12a i 13a posició respectivament. Només passaven a la final les 6 primeres classificades. 

En la categoria Sub14 Masculina, Nicolau Taulats ha aconseguit passar a la final gràcies a la seva 5a posició, resultat de les dues vies classificatòries de les quals fent un TOP en la segona via. En la ronda final, però, ha acabat en 6a posició.

En la categoria Sub16, on Maissane Poulain competeix en un quadre amb algunes de les millors rivals del panorama internacional, ha quedat en 9a posició de la classificatòria.

En acabar, la categoria Absoluta, la seva benvinguda i posterior escalfament s’ha efectuat entre les 13.00h i fins a les 14.00h. La reunió tècnica ha estat a les 14.50h i l’inici de les rondes classificatòries, a les 15.00h. Laia Taulats, aconsegueix passar a la final gràcies a la cinquena posició pels resultats obtinguts en les 2 vies classificatòries. Malheuradament, en la final Taulats ha quedat en cinquena posició.


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació