ARIADNA FENÉS TANCA UNA TEMPORADA DE SOMNI ASSOLINT LA 15A POSICIÓ A LA LIMONEXTREME SKYRACE, PROVA FINAL DINS LES SKYRUNNER WORLD SERIES

ARIADNA FENÉS TANCA UNA TEMPORADA DE SOMNI ASSOLINT LA 15A POSICIÓ A LA LIMONEXTREME SKYRACE, PROVA FINAL DINS LES SKYRUNNER WORLD SERIES

Principat d’Andorra, 28 d’octubre de 2023. Aquest matí, s’ha disputat, a la localitat italiana de Limone Sul Garda, dins la província de Brescia, la gran final de temporada de les Skyrunner World Series. Una prova de 22 kilòmetres de distància i 2.055 metres de desnivell positiu amb una línia de sortida on hi han estat presents els millors corredors de la temporada dins del circuit internacional, entre ells, els nostres atletes andorrans Ariadna Fenés i Marc Gasa.

La LimoneXtreme SkyRace, amb l’inici i l’arribada al Lungolago Marconi, ha començat amb dos kilòmetres pel centre de la ciutat per a fer front a la primera pujada del traçat. Aquest primer ascens ha estat el més exigent on els corredors han travessat els boscos de làrix per tal de coronar el cim de Mughera. A partir d’aquí, han continuat el camí cap al Hut de Segala, una ruta que finalitza en un tram on han hagut de pujar 285 esglaons i coronar, així, el punt més alt de la cursa: el Monte Carone, a 1.530 metres d’altitud. Un cop completat, han fet front a diferents descensos molt tècnics fins a la línia d’arribada.

Ariadna Fenés ha completat la darrera cursa internacional de la temporada en una excel·lent 15a posició final i un temps de 3h16’06”. La corredora andorrana de la FAM ha aconseguit mantenir un molt bon ritme de cursa, mantenint-se entre el TOP 20 femení en tot moment. La guanyadora de la cursa ha estat la espanyola Sara Alonso, completant els 22 kilòmetres en 2h56’19”.

Per la seva part, Marc Gasa ha finalitzat la LimoneXtrem Skyrace en 38a posició i un crono final de 2h52’40”. En la categoria masculina, el guanyador Absolut ha estat el suis Roberto Delorenzi en un temps de 2h23’17”.


Enllaç Imatges d’interès

Enllaç classificació