Laia Taulats, guanya el Campionat d’Espanya de Dificultat 2023

Laia Taulats, guanya el Campionat d’Espanya de Dificultat 2023

Principat d’Andorra, 04 de novembre de 2023. Aquest cap de setmana, del 3 al 5 de novembre, al rocòdrom Indoorwall de Getafe (Madrid) s’està celebrant el Campionat d’Espanya de Dificultat i Paraescalada 2023. 

Els gairebé 300 inscrits, en la prova més important del circuit nacional en les modalitats de Dificultat i Paraescalada,  han passat per les instal·lacions del rocòdrom a provar-se amb les vies que els equipadors els han estat preparant i que estàn definint els campions d’Espanya 2023.

La competició, organitzada per la FEDME, Indoorwall i B3 Sportainment, en la modalitat de Dificultat ha comptat amb les categories sub 14, sub 16, sub 18 i Absoluta, on Laia Taulats hi ha pres part en la seva corresponent Sub18 F.

Ahir va ser el torn de les classificatòries, on Laia Taulats va aconseguir fer les dues vies amb TOP, i d’aquesta manera passar en primera posició a la final. 

Avui, a les finals, la nostra representant andorrana,  s’ha anat creixent amb cadascun dels blocs de la final,  fins aconseguir guanyar-se l’or, amb 28+ punts finals, igualada amb Índia Persson que ha finalitzat en segon lloc. El tercer calaix ha estat per per la basca Elur Arteaga. 

Cal destacar, però,  que donat que Laia Taulats competeix com a Federació Andorrana de muntanyisme, aquest fet fa que no es classifiqui per a la prova, de manera que Índia Persson es proclama la campiona de la prova, seguida per la basca Elur Arteaga en segona posició i la madrilenya Amaya del Pozo, les ha acompanyat en el podi del Campionat d’Espanya Sub18, en tercera posició.


Enllaç tots els resultats

Enllaç imatges