LEA ANCION ASSOLEIX LA MEDALLA DE PLATA A LA PROVA SPRINT DE LA YOUTH WORLD CUP MÉRIBEL

LEA ANCION ASSOLEIX LA MEDALLA DE PLATA A LA PROVA SPRINT DE LA YOUTH WORLD CUP MÉRIBEL

Principat d’Andorra, 9 de desembre de 2023. Aquest cap de setmana, els quatre atletes juvenils de l’equip nacional d’esquí de muntanya han arrencat la temporada internacional de competicions, amb la Copa del Món ISMF Juvenil. Lea Ancion, Max Palmitjavila, Miquel Naudi i Marc Casanovas s’han desplaçat a l’estació francesa de Méribel per a disputar, avui, la prova Sprint, i demà la prova Individual. A l’equip juvenil els han acompanyat Xavi Capdevila, seleccionador nacional i Xavi Comas, tècnic de suport.

Lea Ancion, única representant femenina U20, ha assolit una excel•lent segona posició en aquesta primera prova Sprint de la temporada. Anción confirma de nou el seu gran estat de forma que ja va demostrar la temporada passada. La jove atleta andorrana ha completat el circuit sense errors tant en els classificatoris com en la final, podent-se endur la medalla de plata a Méribel.

En categoria masculina U20, Max Palmitjavila també ha realitzat una bona primera mànega, passant a semifinal i a la final, completant-la en 5a posició final.

Miquel Naudi i Marc Casanovas s’han classificat en la primera mànega i han passat a quarts de final quedant en la 20a i 28a posició respectivament.


Enllaç classificacions

Enllaç imatges