ANNA HUGUET I JORDI ALÍS PRIMERS A LA CRONOESCALADA PAS DE LA CASA GRANDVALIRA, PRIMERA PROVA DE LA MORABANC COPA D’ANDORRA 2023/2024

ANNA HUGUET I JORDI ALÍS PRIMERS A LA CRONOESCALADA PAS DE LA CASA GRANDVALIRA, PRIMERA PROVA DE LA MORABANC COPA D’ANDORRA 2023/2024

Principat d’Andorra, 9 de desembre de 2023. Aquesta tarda ha arrencat, al Pas de la Casa, la Morabanc XXII edició de la Copa d’Andorra d’esquí de muntanya amb la XXVII Cronoescalada Nocturna CPA Pas de la Casa Grandvalira, de modalitat Vertical i organitzada pel Club Pirinenc Andorrà.

Quasi una trentena de corredors han pres part de la sortida i han completat un recorregut totalment vertical amb inici al poble del Pas de la Casa (TC de quatre places) i arribada al Coll Blanc amb un desnivell de 420 metres.

En categoria sènior femenina, Anna Huguet ha estat la primera dona en completar la vertical en un temps de 22’42”. Laia Sebastià i Chloé Christian han completat el podi femení en segona i tercera posició respectivament en uns cronos de 23’35” i 24’03”.

En la categoria sènior masculina, Jordi Alís s’ha imposat a la primera prova del calendari en un crono final de 16’40”. El corredor de la FAM, Arnau Soldevila, ha travessat la línia de meta en segona posició en un temps de 17’16”. El també atleta de la FAM, Adrià Bartumeu ha completat el podi masculí en un crono de 17’41”.


Enllaç classificació

Enllaç imatges