LEA ANCION ASSOLEIX LA MEDALLA DE BRONZE A LA PROVA INDIVIDUAL DE LA YOUTH WORLD CUP DE MÉRIBEL

LEA ANCION ASSOLEIX LA MEDALLA DE BRONZE A LA PROVA INDIVIDUAL DE LA YOUTH WORLD CUP DE MÉRIBEL

Principat d’Andorra, 10 de desembre de 2023. Aquest mató, els nostres atletes juvenils de l’equip nacional d’esquí de muntanya han disputat la Individual Race, segona prova dins la Youth World Cup de Méribel.

Lea Ancion ha tornat a completar una excel•lent prova, aconseguint la medalla de bronze. Un inici de temporada per a Ancion que marxa de Méribel amb dos podis. La jove corredora ha completat la cursa en un temps final de 1h05’32”, a només 2’59” de la primera classificada, la francesa Louise Trincaz.

En categoria masculina, el millor andorrà U20 ha estat Max Palmitjavila que ha assolit la 10a posició i un crono final de 1h15’09”. Marc Casanovas i Miquel Naudi han travessat la línia de meta en 19a i 29a posició respectivament en uns temps finals de 1h19’52” i 1h26’27” respectivament.

Destacar també la segona posició U23 i 11a en sènior general d’Oriol Olm a la Copa de França, en la prova individual.


Enllaç classificació Copa de França 

Enllaç classificació YWCMeribel2023

Enllaç imatges