Primer calaix del Podi per a Marc Casanovas en la categoria U20 en la Vertical de la Copa d’Espanya SKIMO VALLS D’ÀNEU

Primer calaix del Podi per a Marc Casanovas en la categoria U20 en la Vertical de la Copa d’Espanya SKIMO VALLS D’ÀNEU

Principat d’Andorra, 17 de desembre de 2023. Aquest cap de setmana s’ha desplaçat part de l’equip nacional d’esquí de muntanya de la Federació de muntanyisme d’Andorra, juntament amb dos atletes seleccionats, el responsable de la selecció i el tècnic de la Federació, Xavier Capdevila i Guillem Campeny a la SKIMO VALLS D’ÀNEU Copa España Sprints y Cronoescalada, celebrada a Espot Esquí.

Les dues disciplines que s’hi han celebrat han estat: la Carrera d’ Sprint el dissabte 16 de desembre, en la que hi han participat Marc Casanovas en categoria U20, Miquel Naudi en categoria U20 i Adrià Bartumeu categoria Sènior; i la Carrera Vertical d’avui, s’hi han afegit els 2 seleccionats que pertanyen al Club No Limits, i que són l’Arnau Soldevila en categoria Sènior i l’Adrià Isal en categoria U18.

En la categoria U20 masculina, Miquel Naudi i Marc Casanovas es van classificar en la final en 7a i 5a posició respectivament, amb un temps de 3:42.68 i 3:40.69.

En la categoria Sènior, Adrià Bartumeu va tenir molta mala sort en un dels canvis, on va procedir correctament deixant els pals al terra i iniciar la marxa una vegada fet el canvi, però se li va descordar un dels esquisos i al procedir a la cordada, no va deixar de nou els pals a terra. Amb això el van penalitzar a quarts, sense poder aconseguir passar a les semifinals, i es va quedar fora.

Avui, diumenge ha estat el torn per la prova Vertical, i Marc Casanovas aconsegueix fer-se amb autoritat el primer calaix al podi, en la seva categoria U20 amb un temps de 34:24.47. El podi, l’han completat Gael ALVAREZ DEL VAL i Elur ZALDUA ELORTZA, en segona i tercera posició respectivament, amb un crono de 36:05.99 i 36:25.16. Seguint en la mateixa categoria U20, Miquel Naudi acaba en 9a posició amb un temps de 39:02.25

En categoria U18, Adrià Isal ha creuat la línia de meta en un temps de 19:19.74, aconseguint posicionar-se en la 14a plaça.

Finalment, en la categoria Sènior, Adrià Bartumeu finalitza el prova en un temps de 33:51.83 aconseguint així la 10a posició mentre que Arnau Soldevila ho fa en una brutal 5a posició de la general.


Enllaç classificació SPRINT

Enllaç classificació VERTICAL

Enllaç galeria imatges