L’EQUIP DE LA FAM COMPETEIX AL CHAMPIONNAT DE FRANCE CELEBRAT A COURCHEVEL I TORNA A CASA AMB GRANS RESULTATS

L’EQUIP DE LA FAM COMPETEIX AL CHAMPIONNAT DE FRANCE CELEBRAT A COURCHEVEL I TORNA A CASA AMB GRANS RESULTATS

Principat d’Andorra, 17 de desembre de 2023. Oriol Olm, Max Palmitjavila i Lea Anción, han estat els tres atletes que s’han desplaçat fins a Courchevel per a competir a la Copa de França.

Dissabte va ser el torn de la Vertical Race, on hi van prendre part els tres atletes de la Federació Andorrana de muntanyisme, Oriol Olm en la categoria U23 i Sènior, mentre que Palmitjavila i Ancion ho han fet en la U20.

Oriol Olm, va aconseguir la 9a posició de la categoria Sènior, i la 2a posició U23 amb un temps de 00:23:56.2, quedant a +00:01:16.9 del guanyador francès Anselme Damevin.

En la categoria U20 masculina, Max Palmitjavila acaba en una 3a posició amb un temps de 00:25:41.9, només a +00:01:19.4 de diferència del guanyador de la categoria, el francès JULES RAYBAUD. Mentre que Lea Ancion, finalitza la prova a tans sols +00:01:30.3 de la guanyadora francesa LOUISE TRINCAZ, i aconsegueix pujar al tercer calaix del podi. El podi, el completa en segona posició, Loanne Rousillon, creuant la línia de meta en un temps de 0:29:58.66.

Avui diumenge, el torn de la Relay Race, on hi han pres part els nostres atletes Lea Ancion i Max Palmitjavila en categoria Youth Mixed. Els dos han fet un tàndem excepcional conseguint creuar la línia de meta en 2a posició amb un temps de 00:36:20.9, a només +00:00:33.3 dels guanyadors Louise Trincaz i Jules Raybaud. El tercer calaix ha estat pels francesos Louise Rigaud i Maël Brun.


ENLLAÇ RESULTATS

ENLLAÇ GALERIA IMATGES