LEA ANCION ASSOLEIX LA MEDALLA DE BRONZE U20 A LA PROVA INDIVIDUAL DINS ELS EUROPEAN CHAMPIONSHIPS A FLAINE

LEA ANCION ASSOLEIX LA MEDALLA DE BRONZE U20 A LA PROVA INDIVIDUAL DINS ELS EUROPEAN CHAMPIONSHIPS A FLAINE

Principat d’Andorra, 8 de gener de 2024. Aquest matí, els nostres atletes de l’equip nacional d’esquí de muntanya així com els seleccionats han disputat la Individual Race, primera prova dins els ISMF European Championships que s’estan disputant a Flaine i Chamonix, França. Les males condicions meteorològiques han obligat a l’organització a canviar tant el traçat original com els horaris de sortida. Finalment, el vent i les nevades han provocat que la Individual Race es disputés a primera hora de la tarda i amb un circuit bastant més curt.

Lea Ancion, en la categoria U20 femenina, ha tornat a completar una excel•lent prova, aconseguint la medalla de bronze. La jove corredora ha completat la cursa en un temps final de 1h04’42’, a només 4’23” de la primera classificada, la noruega Ida Waldal.

En la mateixa categoria masculina, Max Palmitjavila ha realitzat una molt bona Individual Race, travessant la línia de meta en 6a posició en un temps de 1h22’29”. Marc Casanovas també ha realitzat una bona primera cursa assolint la 11a posició en un crono d’ 1h26’55”. Finalment, en aquesta categoria, Miquel Naudi no ha pogut completar la cursa per problemes tècnics.

En la categoria sènior masculina, Adrià Bartumeu ha assolit la 32a posició, completant la Individual Race en un crono final de 1h19’05”. El suïs Remi Bonet ha estat el primer classificat de la prova, travessant la línia de meta en 1h04’31”. Oriol Olm, en la categoria U23, ha assolit la 11a plaça final, en un temps final de 1h14’16”.

Finalment, Adrià Isal en U18, ha finalitzat aquesta primera prova dins els European Champs en 22a posició i un temps final de 1h05’29”.


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació