LEA ANCION ES PENJA LA SEGONA MEDALLA, ACONSEGUINT LA PLATA EN LA PROVA SPRINT ALS ISMF EUROPEAN CHAMPIONSHIPS 2024

LEA ANCION ES PENJA LA SEGONA MEDALLA, ACONSEGUINT LA PLATA EN LA PROVA SPRINT ALS ISMF EUROPEAN CHAMPIONSHIPS 2024

Max Palmitjavila assoleix la medalla de bronze en la categoria U20

Principat d’Andorra, 9 de gener de 2024. Aquest matí, l’Equip Nacional i els seleccionats que estan competint als Campionats d’Europa d’esquí de muntanya, han completat la segona prova de la setmana, la modalitat Sprint. Una prova molt explosiva i amb un funcionament de classificatoris que exigeix a tots els participants a tenir un nivell de concentració i domini de tots els canvis molt alt.

Les excel·lents noticies han arribat en la categoria U20 on Lea Ancion s’ha pogut penjar la medalla de plata després d’un classificatori molt dur i una semifinal molt forta i competitiva. Una medalla molt lluitada per part de la nostra jove atleta andorrana que ja acumula dues medalles.

La segona medalla ha arribat també en la categoria U20 masculina on Max Palmitjavila ha assolit la tercera plaça, a només un segon del segon classificat. Palmitjavila ha completat una molt bona qualificació, posicionant-se en la sisena posició, completant la semifinal en segona plaça i podent-se penjar la medalla de bronze en la final. Marc Casanovas i Miquel Naudi han finalitzat en la 10a i 13a posició respectivament en la mateixa categoria.

En la categoria U18, en la seva primera experiència europea en una prova Sprint, Adrià Isal no ha pogut passar del primer classificatori.


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació