JORDI ALÍS I MALEN OSA GUANYEN LA VERTICAL RACE DE LA OPEN COMAPEDROSA, QUARTA PROVA DINS LA MORABANC COPA D’ANDORRA

JORDI ALÍS I MALEN OSA GUANYEN LA VERTICAL RACE DE LA OPEN COMAPEDROSA, QUARTA PROVA DINS LA MORABANC COPA D’ANDORRA

Principat d’Andorra, 14 de gener de 2024. Segon dia intens de competició el que hem viscut aquest matí a l’estació d’Arinsal. La Vertical Race en categoria Open dins la Comapedrosa Andorra és sempre una prova molt esperada per atletes i espectadors.

Amb el seu ja mític recorregut amb sortida a la pista Les Marrades i arribada al Xalet Igloo, la prova ha acollit més de 200 corredors entre totes les categories disponibles. Recordem que la prova era puntuable per a la Morabanc Copa d’Andorra així com per a la Copa d’Espanya d’esquí de muntanya i que en les categories juvenils, el recorregut era més curt, amb sortida a Comallemple.

En la categoria sènior femenina, la guanyadora ha estat l’espanyola Malen Osa amb un crono final de 35’08”. L’han acompanyat al podi la catalana Claudia Tremps i Anna Huguet amb uns temps respectius de 37’43” i 39’18”.

En la categoria sènior masculina, el guanyador ha estat Jordi Alís en un temps final de 29’58”. El segon en travessar la línia de meta d’aquesta Vertical Race ha estat Diego Díaz amb un crono de 30’00”. El podi masculí sènior l’ha completat Miquel Caballero en un temps total de 30’27”.


Imatges d’interès

Classificacions