Oriol Olm assoleix la 32a posició a la Individual Race dins la Comapedrosa Andorra, prova puntuable per a la Copa del Món

Oriol Olm assoleix la 32a posició a la Individual Race dins la Comapedrosa Andorra, prova puntuable per a la Copa del Món

 

Principat d’Andorra, 20 de gener de 2024. Aquest matí, l’estació d’esquí d’Arinsal i el parc natural de les Valls del Comapedrosa han acollit la prova individual en el segon cap de setmana de competició. L’èlit mundial sènior de l’esquí de muntanya ha completat un traçat dur i exigent, coronant el Pic de Sanfons, a 2890 metres.

La prova, puntuable pel circuit de la ISMF de Copa del Món, s’ha pogut dur a terme en unes condicions meteorològiques perfectes i sense cap modificació en el traçat marcat.

Oriol Olm ha estat el primer andorrà en travessar la línia de meta. Ho ha fet en una excel·lent 32a posició en un temps final de 1h43’26”. El primer classificat ha estat l’imparable Rémi Bonnet amb un crono de 1h30’15”.

Olm ha arribat a meta amb dolor al braç dret però donant el seu màxim, després d’haver patit una caiguda en una de les darreres baixades. Per la seva part, Adrià Bartumeu ha completat la Individual Race de la Comapedrosa Andorra en 42a plaça i un crono final de 1h53’13”.


Imatges d’interès

Classificació