Arnau Soldevila i Adrià Bartumeu lluiten entre els millors del Món a la Vertical Race dins la Comapedrosa Andorra

Arnau Soldevila i Adrià Bartumeu lluiten entre els millors del Món a la Vertical Race dins la Comapedrosa Andorra

Principat d’Andorra, 21 de gener de 2024. Segon i últim dia de competició el que hem viscut aquest matí a l’estació d’Arinsal. Després d’un darrer cap de setmana molt intens amb la celebració de les proves puntuables per a la Copa d’Andorra i Copa d’Espanya, avui, hem tornat a gaudir de la Vertical Race, prova puntuable per al circuit ISMF de Copa del Món.

Amb un recorregut internacionalment conegut i apreciat, l’èlit mundial d’aquest esport ha tornat a oferir un espectacle únic a Arinsal. Amb sortida a peu del Telecadira Josep Serra i arribada al Xalet Igloo, la meteorologia ha permès a atletes i espectadors gaudir d’una molt bona Vertical Race.

El millor andorrà ha estat Arnau Soldevila, completant una excel·lent cursa, arribant en 42a posició i un temps final de 30’16”. El guanyador, com ja va passar ahir en la Individual Race, ha estat Rémi Bonnet, completant-la en 26’57”.

Adrià Bartumeu ha completat la prova Vertical en un crono de 30’54”, en 47a plaça. Finalment, Oriol Olm no ha pogut ser present a la línia de sortida, després de patir una luxació d’hombro ahir durant la Individual Race.


Classificació

Imatges d’interès