LEA ANCION ES PENJA LA MEDALLA DE BRONZE U20 A LA SPRINT RACE DINS LA ISMF WORLD CUP DE BORMIO, A ITÀLIA

LEA ANCION ES PENJA LA MEDALLA DE BRONZE U20 A LA SPRINT RACE DINS LA ISMF WORLD CUP DE BORMIO, A ITÀLIA

Max Palmitjavila ha assolit la quarta posició en la categoria U20

Principat d’Andorra, 3 de febrer de 2024. Aquest matí, l’Equip Nacional juvenil de la FAM ha disputat a Bormio, Itàlia, la prova Sprint, puntuable per al circuit Youth de la ISMF World Cup. Hi han participat els quatre atletes: Lea Ancion, Max Palmitjavila, Miquel Naudi i Marc Casanovas.

La bona noticia de la jornada ha arribat de la mà de Lea Ancion, que està disputant una temporada molt sòlida i regular, assolint uns resultats excel·lents. Ancion ha completat les qualificiacions, quarts, semifinals i ha finalitzat la final en tercera posició, penjant-se la medalla de bronze en la seva categoria U20.

En la mateixa categoria masculina, Max Palmitjavila s’ha quedat a les portes del podi, aconseguint la quarta posició final en aquesta prova Sprint. Miquel Naudi i Marc Casanova han passat les primeres qualificacions i han disputat els quarts de final. Naudi s’ha quedat a només 5 segons de passar a les semifinals.