LEA ANCION ASSOLEIX LA 7A POSICIÓ U20 A LA COPA DEL MÓN JUVENIL A BERCHTESGADEN, ALEMANYA

LEA ANCION ASSOLEIX LA 7A POSICIÓ U20 A LA COPA DEL MÓN JUVENIL A BERCHTESGADEN, ALEMANYA

Principat d’Andorra, 18 de febrer de 2024. El nostre equip nacional juvenil és aquest cap de setmana a Berchtesgaden, Alemanya, disputant les dues proves de Copa del Món juvenil de Jennerstier. Avui, ha estat el torn de la Vertical Race. Una prova explosiva amb 550 metres de desnivell positiu.

La millor andorrana ha estat Lea Ancion, completant la prova en 7a posició en la seva categoria U20, en un crono final de 29’06”. La guanyadora femenina ha estat la francesa Louise Trincaz en un temps final de 27’31”.

En la mateixa categoria U20 masculina, el millor andorrà ha estat Max Palmitjavila, assolint la 16a posició en un temps final de 23’37”. Marc Casanovas l’ha seguit de ben a prop, completant aquesta primera prova del cap de setmana en 19a posició i un crono final de 23’46”. Finalment, Miquel Naudi ha travessat la línia de meta de la Vertical Race en un temps de 25’41”, en 35a posició. El guanyador masculí U20 de la prova ha estat l’italià Hermann Debertolis en un crono de 21’51”.


Enllaç imatges d’interès

Enllaç classificació