LEA ANCION ASSOLEIX LA 7A POSICIÓ U20 A LA INDIVIDUAL RACE, A LA COPA DEL MÓN JUVENIL DE JENNERSTIER, A ALEMANYA

LEA ANCION ASSOLEIX LA 7A POSICIÓ U20 A LA INDIVIDUAL RACE, A LA COPA DEL MÓN JUVENIL DE JENNERSTIER, A ALEMANYA

Principat d’Andorra, 18 de febrer de 2024. El nostre equip nacional juvenil ha completat, aquest matí, la Individual Race, segona prova dins la Copa del Món juvenil de Jennerstier.

La millor andorrana ha estat Lea Ancion, que ha completat la prova en 7a posició en la seva categoria U20, en un crono final de 1h14’22”. La guanyadora femenina ha estat la francesa Louise Trincaz en un temps final de 1h11’05”. Ancion tanca aquesta Copa del Món amb dos TOP 10, assolint dos setenes posicions.

En la mateixa categoria U20 masculina, el millor andorrà ha tornat a estar Max Palmitjavila, assolint la 10a posició en un temps final de 57’44”. Marc Casanovas ha estat el segon en completar la segona prova del cap de setmana en 23a posició i un crono final de 1h00’29”. Finalment, Miquel Naudi ha travessat la línia de meta de la Individual Race en un temps de 1h04’41”, en 32a posició. El guanyador masculí U20 de la prova ha estat el francès Jules Raybaud en un crono de 54’28”.


Enllaç classificació

Enllaç imatges d’interès