L’EQUIP NACIONAL SÈNIOR PATEIX A LA COPA DEL MÓN DE VAL MARTELLO, A ITÀLIA.

L’EQUIP NACIONAL SÈNIOR PATEIX A LA COPA DEL MÓN DE VAL MARTELLO, A ITÀLIA.

Principat d’Andorra, 25 de febrer de 2024. El 22 i 25 de febrer, el nostre Equip Nacional sènior es va desplaçar a Val Martello, Itàlia, per tal de completar les dues proves de Copa del Món que s’hi disputaven.
Dijous, va ser el torn de la Individual Race. Una cursa molt exigent i dura on cap dels nostres dos atletes es va acabar de trobar còmode ni en bones sensacions. Oriol Olm va travessar la línia de meta en 33a posició i un temps final de 1h35’41”. Per la seva part, Adrià Bartumeu ho va fer en 47a plaça i un crono final de 1h46’00”.

Diumenge, es va disputar la Sprint Race. Una cursa molt exigent i que no et permet cometre cap error. Ni Olm ni Bartumeu van poder passar de la ronda qualificatòria.

Malgrat no assolir els resultats esperats, ambdós atletes marxen de la Val Martello World Cup amb punts positius, amb un bon estat de forma i amb molta motivació per a seguir amb les cites nacionals i internacionals que queden pendents de realitzar en aquest tram final de temporada.


Enllaç classificació individual race

Enllaç classificació Sprint Race