Oriol Olm entra dins del Top 30 en la Vertical Race de la Ski Mountaineering World Cup celebrada avui a Schladming, Àustria

Principat d’Andorra, 1 de març de 2024. El nostre equip nacional sènior és, des de la setmana passada a Schladming, Àustria, per tal de competir en les dues proves que es disputen puntuables per al circuit de Copa del Món: La Vertical Race i la Sprint Race.

Aquest matí, ha estat el torn de la Vertical Race. Un circuit 100% de pujada per a l’estació austríaca. Oriol Olm ha completat una molt bona cursa, travessant la línia de meta en 28a posició i un temps final de 22’06”.

Per la seva part, Adrià Bartumeu ha completat la Vertical Race en 47a posició i un crono final de 24’13”. El guanyador de la cursa ha estat el suïs Rémi Bonet amb un temps total de 18’52”.


Enllaç classificació