Lea Ancion dins del Top 5 d'U20 a la Individual Race dins la Youth World Cup a Molde, Noruega

Lea Ancion dins del Top 5 d'U20 a la Individual Race dins la Youth World Cup a Molde, Noruega

Principat d’Andorra, 16 de març de 2024. Matí dur i intens el viscut a Molde, Noruega, per part del nostre equip nacional juvenil que ha disputat la prova més dura i exigent dins la Youth World Cup d’esquí de muntanya, la darrera de la temporada.

Avui ha estat el torn de la Individual Race. En categoria femenina, Lea Ancion ha finalitzat aquesta Individual Race en cinquena posició, completant la prova en 1h03’48”, a només 6 minuts i 10 segons de la guanyadora, la noruega Ida Waldal.

 

Lea Ancion finalitza aquesta Youth World Cup en la segona plaça Overall.

 

En la mateixa categoria U20 masculina, el millor andorrà ha estat Max Palmitjavila, travessant la línia de meta en 11a posició i un crono final de 1h03’31”. L’ha seguit Marc Casanovas, completant la prova en 1h07’49” i la 19a posició. Miquel Naudi ha completat la cursa en 22a plaça i un temps de 1h13’43”. El guanyador ha estat el xinès Bu Luer.


Enllaç classificació

Enllaç imatges d’interès