Plata per a Mia i Laia Taulats, Or per al Nicolau Taulats en les seves categories corresponents de la segona prova de la 16a Copa Catalana d’Escalada Esportiva 2024

Plata per a Mia i Laia Taulats,  Or per al Nicolau Taulats  en les seves categories corresponents  de la segona prova de la  16a Copa Catalana d’Escalada Esportiva 2024

Principat d’Andorra, 17 de març de 2024. Seguim amb la segona de les tres proves del calendari de la 16a Copa Catalana d’escalada en Bloc 2024,  aquest cap de setmana els joves tecnificats de la FAM, han competit a la sala Flashh de Sant Cugat del Vallès.

Els competidors han estat:  Mia,  Nicolau i Laia Taulats (en les categories  Sub12F, Sub14 M i Absoluta F respectivament), Maissane Poulain (en la categoria Sub 16 F),  Judit Esteban (categoria Sub14 F),  Jan Majoral (categoria Sub 14 M). Dels adults, tenim a Noam Goldin que ha competit en categoria Absoluta M, i Oriol Taulats en Veterans M.

Els tècnics de la FAM: Noam Goldin i Guillermo Martínez. 

El cronograma de les competicions ha estat el de dissabte matí: sub12 i sub14, dissabte tarda: sub16 i veterans i diumenge matí: sub18 i absoluts.

Dissabte, en la categoria Sub12 F on hi va prendre part Mia Taulats en un quadre de 14 rivals, segueix al capdavant i aconsegueix passar a la final amb una primera posició. En la Ronda Final, Mia acaba completant  4 Top de 12 intents, i 4 zones de 8 intents i per tant aconsegueix el segon calaix al podi de la seva categoria. Bruna Gil del Club Excta. de Gràcia, queda en primera posició, amb 4 Top de 8 intents i 4 zones de 8 intents. Completa el podi l’escaladora Fabrizzia Valls, del Club Muntanyenc L’Hospitalet, amb 3 tops aconseguits de 7 intents, i 3 zones de 6 intents.

En la categoria Sub14 F amb un total de 15 participants, Judit Esteban va aconseguir una fantàstica 3a posició per passar a la Ronda Final, on acaba en una 6a posició final amb una suma de 495 punts, resultat del top completat i una zona. Asha Guitart del CCT21 ha estat la guanyadora de la categoria, Eyne Herrera en segona posició, i Eva Munill del Club Excta. Voltegranès ARS  en tercera posició.

En la categoria masculina amb un total de 22 participants, Jan Majoral, acaba en una molt ben lluitada 11a plaça, però sense poder passar a la Final,  mentre que Nicolau Taulats aconsegueix passar a la final en primera posició de les classificatòries i en la ronda final, acaba liderant el podi gràcies als 4 tops completats dels 5 intents, i 4 zones de 5 intents.

En la categoria Sub16 Femení, hi va prendre part Maissane Poulain davant d’un quadre amb 15 rivals, i va quedar en les portes de passar a la Final, aconseguint la 6a posició de la ronda classificatòria. 

En la categoria Veterans, Oriol Taulats aconsegueix una empatada 8a posició i es  queda a les portes de passar a la ronda final. 

En la categoria Absoluta F, Laia Taulats, aconsegueix una 4a posició en la ronda de les classificatòries, i passa a la final.

Noam Goldin, amb la seva categoria Absoluta M, acaba en les classificatories amb una empatada 14a posició, fent 1 top (amb 4 intents) i 2 zones (amb 10 intents) finals.

A les 13.30 hores d’avui s’ha iniciat la Final de la categoria Absoluta, on els escaladors havien de completar 4 Blocs, Sistema IFSC World Cup. 4min/bloc. Taulats ha conclòs guanyant la segona posició del podi, com a resultat de 1 top completat de 2 intents, i 3 zones completades de 9 intents. Júlia i Maria Benach, han estat la primera i tercera classificada respectivament.


Enllaç classificacions

Enllaç imatges d’interès

Crèdits: Oriol Taulats