Anna Huguet i Jordi Alís, guanyadors a la Travessa La Serrera-Ransol, prova puntuable a la MoraBanc Copa d’Andorra d'esquí de muntanya 2024

Anna Huguet i Jordi Alís, guanyadors a la Travessa La Serrera-Ransol, prova puntuable a la MoraBanc Copa d’Andorra d'esquí de muntanya 2024

Principat d’Andorra, 17 de març de 2024. Aquest matí, la Vall de Ransol i el Pic de la Serrera han acollit la 43a edició de la Travessa La Serrera – Ransol, darrera prova puntuable per a la Morabanc Copa d’Andorra d’esquí de muntanya.

La cursa ha arrencat al final de la carretera de Ransol i, amb un desnivell positiu de 1.662 metres, els participants ha hagut de travessar els Clots d’Enbolcar, l’estany de Ransol fins arribar al Pic de la Serrera. Un traçat 100% d’esquí de muntanya amb quatre pujades i quatre baixades.

La guanyadora absoluta ha estat Anna Huguet amb un temps finals de 1h58’12”. Sissi Hinterreitner i Fàtima De Diego ha completat el podi femení absolut amb uns cronos de 2h04’50” i 2h18’27”.

En la categoria masculina, el guanyador ha estat Jordí Alís amb un temps final de 1h27’01”. Jordi Bolet i Robert Parcerisa l’han acompanyat al podi en segona i tercera posició en uns temps de 1h37’44” i 1h40’45” respectivament.


Enllaç Imatges d’interès

Enllaç classificació