Oriol Olm assoleix la 33a posició a la Vertical Race dins la ISMF World Cup de Cortina d'Ampezzo

Oriol Olm assoleix la 33a posició a la Vertical Race dins la ISMF World Cup de Cortina d'Ampezzo

Principat d’Andorra, 6 d’abril 2024. Darrera cita internacional de la temporada per a Oriol Olm i Lea Ancion, membres de l’equip nacional sènior i juvenil d’esquí de muntanya. Ancion i Olm, acompanyats pel seleccionador nacional Xavi Capdevila i el tècnic Guillem Campeny, es van desplaçar dimecres a Cortina d’Ampezzo, Itàlia, per a disputar la darrera Copa del Món de la temporada. Ancion, com a U20 de darrer any, pot competir, en la prova Vertical i Sprint com a futura sènior.

Aquest matí, ha estat el torn de la Vertical Race, amb 680 metres de desnivell positiu i una distància total de 2,6 kilòmetres. El tret de sortida s’ha fet al que es coneix com el Col Gallina i els participants, han hagut de completar en el mínim temps possible, un traçat 100% de pujada fins arribar al Refugi de Lagazuoi. Una Vertical Race molt exigent amb trams per dins i fora pista.

Oriol Olm, ha completat aquesta darrera Vertical Race de la temporada en 33a posició, en un temps final de 27’58”.

Per la seva part, Lea Ancion, en la seva primera experiència en categoria sènior, ha completat la prova Vertical en 32a posició i un temps de 37’29”.


Enllaç Imatges

Enllaç classificació