Ariadna Fenés assoleix la 7a plaça a la Calamorro Skyrace, primera prova puntuable per a les Skyrunner World Series

Ariadna Fenés assoleix la 7a plaça a la Calamorro Skyrace, primera prova puntuable per a les Skyrunner World Series

Principat d’Andorra, 6 d’abril de 2024. Aquest matí, ha arrencat de manera oficial la temporada de curses de muntanya per part del nostre equip nacional. Ariadna Fenés, Arnau Soldevila i Marc Gasa s’han desplaçat fins a Benalmádena, Málaga, on han disputat la seva primera prova internacional dins del circuit de les Skyrunner World Series.

La Calamorro Skyrace, amb 27,5 kilòmetres de distància i un desnivell positiu de 2.270 metres, és una cursa molt tècnica i exigent amb pujades llargues de més de tres kilòmetres i desnivells positius continuats de 500 a 650 metres. La prova, arrencava a pocs metres del mar, a tocar del poble de Benalmádena, per endinsar-se al Monte de Calamorro i completar un circuit circular pel Cerro del Moro. L’arribada, s’ha situat al mateix punt que la sortida.

En la categoria femenina, Ariadna Fenés ha completat una excel•lent cursa, travessant la línia de meta en 7a posició, completant la cursa en 3h17’47”. La guanyadora de la prova ha estat la espanyola Sara Alonso amb un crono de 2h59’08”.

En la categoria masculina, Marc Gasa ha realitzat una molt bona Skyrace, completant-la en 19a posició general en 2h59’37”. Arnau Soldevila ha hagut de retirar-se per problemes físics.

  • Podi General Masculina: 
  1. Roberto Delorenzi 02:25:40
  2. Antonio Martinez 02:34:47
  3. Luca del Pero 02:36:55
  • Podi General Femenina: 
  1. Sara Alonso 02:59:08
  2. Júlia Font 03:00:42
  3. Naiara Irigoyen 03:09:30

Enllaç Classificació 

Enllaç imatges