Laia Taulats en les classificatòries de la IFSC Copa d’Europa de Bloc juvenil a Curno, Itàlia

Laia Taulats en les classificatòries de la  IFSC Copa d’Europa de Bloc juvenil  a Curno, Itàlia

Principat d’Andorra, 06 d’abril de 2024. Aquest cap de setmana també ha estat el torn de la Copa d’Europa Juvenil de Boulder. La primera etapa d’aquesta important competició s’està celebrant a Itàlia, en el centre d’escalada Orobia de Curno (BG), on aquest matí ha acollit fins a 420 joves escaladors procedents de 30 països europeus.

En les classificatòries, Laia Taulats que ha estat la jove tecnificada sel·leccionada de la FAM  com a  representant d’Andorra, ha acabat en 62è lloc de la seva categoria Youth A.  Hi han pres part poc més de 70 participants, i Taulats ho ha completat amb 1 top amb tres intents, i 3 zones amb 5 intents. 

Resultats: 

  1. Louise PUECH YAZID (FRA)  5T6z 7 7
  2. Jennifer Eucharia BUCKLEY (SLO)  5T6z 7 8
  3. Lucy GARLICK (GBR)  4T6z 6 6
  4. Julia KUHL (FRA)  4T6z 6 7
  5. Geila MACIÀ MARTÍN (ESP)  4T6z 6 8

Enllaç resultats

Enllaç imatges